Από το: Γεύσεις Ινδίας
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με τους σπόρους μάραθου, το πράσινο τσίλι, την πιπερόριζα, τα φύλλα του κάρυ, τα φύλλα του κόλιανδρου, το αλάτι και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε σταδιακά νερό για να σχηματιστεί ένα λείο κουρκούτι, αρκετά παχύ. Προσθέτουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού στο χυλό,
ανακατεύουμε καλά και προσέχουμε να είναι πλήρως επικαλυμμένα. Βάζουμε στην άκρη για 10 λεπτά. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε αρκετό λάδι για να τηγανίσουμε τα pakoras. Μόλις το λάδι ζεσταθεί αρκετά, ρίχνουμε τα κομματάκια του κουνουπιδιού μέσα και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με τους σπόρους μάραθου, το πράσινο τσίλι, την πιπερόριζα, τα φύλλα του κάρυ, τα φύλλα του κόλιανδρου, το αλάτι και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε σταδιακά νερό για να σχηματιστεί ένα λείο κουρκούτι, αρκετά παχύ. Προσθέτουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού στο χυλό,
ανακατεύουμε καλά και προσέχουμε να είναι πλήρως επικαλυμμένα. Βάζουμε στην άκρη για 10 λεπτά. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε αρκετό λάδι για να τηγανίσουμε τα pakoras. Μόλις το λάδι ζεσταθεί αρκετά, ρίχνουμε τα κομματάκια του κουνουπιδιού μέσα και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr