Από το: Τante Kiki
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το νερό, τη μαργαρίνη, το αλάτι και τη ζάχαρη και μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε το αλεύρι όλο μαζί, ανακατεύοντας γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα. Μόλις η ζύμη σφίξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά χτυπώντας τη με το σύρμα ή με το μίξερ χειρός (και τα
εξαρτήματα για το ζύμωμα). Αφήνουμε τη ζύμη να κρυώσει για 5-10 λεπτά. Καλύπτουμε μια λαμαρίνα φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με φαρδύ στόμιο. Βάζουμε στη λαμαρίνα μικρές ποσότητες ζύμης (ίσα με ένα μεγάλο καρύδι). Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 190 βαθμούς και μετά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στο 170 και ψήνουμε άλλα 30-35 λεπτά, μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το νερό, τη μαργαρίνη, το αλάτι και τη ζάχαρη και μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε το αλεύρι όλο μαζί, ανακατεύοντας γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα. Μόλις η ζύμη σφίξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά χτυπώντας τη με το σύρμα ή με το μίξερ χειρός (και τα
εξαρτήματα για το ζύμωμα). Αφήνουμε τη ζύμη να κρυώσει για 5-10 λεπτά. Καλύπτουμε μια λαμαρίνα φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με φαρδύ στόμιο. Βάζουμε στη λαμαρίνα μικρές ποσότητες ζύμης (ίσα με ένα μεγάλο καρύδι). Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 190 βαθμούς και μετά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στο 170 και ψήνουμε άλλα 30-35 λεπτά, μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr