Από το: Συνταγές της καρδιάς
Τα μεζεδάκια είναι από τις αγαπημένες μου παρασκευές στην κουζίνα. Μου δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω διάφορα υλικά, κάθε φορά και διαφορετικά με ωραίο αποτέλεσμα. Κάποιες φορές αξιοποιώ υλικά που παραμένουν στο ντουλάπι ή στο ψυγείο και περιμένουν να
πάρουν την θέση τους σε κάποια από τις συνταγές μου. Σήμερα θα σας δείξουμε ένα πανεύκολο μεζεδάκι που μπορεί να φτιαχτεί οποιαδήποτε εποχή. Αν έχουμε καλεσμένους για μια μπυρίτσα ή κρασάκι, μπορούμε να ετοιμάσουμε το μείγμα για τις πατατοκροκέτες από το μεσημέρι και να το φυλάξουμε στο ψυγείο σκεπασμένο. Αυτό μας εξυπηρετεί και κατά έναν δεύτερο λόγο. Το μείγμα μας θα κρυώσει και θα σφίξει τόσο όσο χρειάζεται για να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr
Τα μεζεδάκια είναι από τις αγαπημένες μου παρασκευές στην κουζίνα. Μου δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω διάφορα υλικά, κάθε φορά και διαφορετικά με ωραίο αποτέλεσμα. Κάποιες φορές αξιοποιώ υλικά που παραμένουν στο ντουλάπι ή στο ψυγείο και περιμένουν να
πάρουν την θέση τους σε κάποια από τις συνταγές μου. Σήμερα θα σας δείξουμε ένα πανεύκολο μεζεδάκι που μπορεί να φτιαχτεί οποιαδήποτε εποχή. Αν έχουμε καλεσμένους για μια μπυρίτσα ή κρασάκι, μπορούμε να ετοιμάσουμε το μείγμα για τις πατατοκροκέτες από το μεσημέρι και να το φυλάξουμε στο ψυγείο σκεπασμένο. Αυτό μας εξυπηρετεί και κατά έναν δεύτερο λόγο. Το μείγμα μας θα κρυώσει και θα σφίξει τόσο όσο χρειάζεται για να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr