Από το: Chefoulis
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας,το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει (κρατάμε λίγο στην άκρη για τα ζυμαρικά μας) και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, 2 σκελίδες
σκόρδο ψιλοκομμένο,την πάπρικα,το μαύρο πιπέρι και σοτάρουμε. Βάζουμε την δάφνη,το μπαχάρι, τη ζάχαρη κι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει χρώμα. Καλύπτουμε με νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι , χαμηλώνουμε την φωτιά κι αφήνουμε να βράσει (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό). Προς το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας,το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει (κρατάμε λίγο στην άκρη για τα ζυμαρικά μας) και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, 2 σκελίδες
σκόρδο ψιλοκομμένο,την πάπρικα,το μαύρο πιπέρι και σοτάρουμε. Βάζουμε την δάφνη,το μπαχάρι, τη ζάχαρη κι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει χρώμα. Καλύπτουμε με νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι , χαμηλώνουμε την φωτιά κι αφήνουμε να βράσει (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό). Προς το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr