Από το: Chefoulis
Χτυπάμε σε μπολ με το μίξερ 4 ασπράδια από τα αυγά και προσθέτουμε σιγά σιγά την μισή ζάχαρη.Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πετύχουμε σφικτή μαρέγκα κι αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε σε άλλο μπολ τους κρόκους από τα 8 αυγά μαζί με τα υπόλοιπα 4 ασπράδια και την υπόλοιπη
ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το ένα μείγμα στο άλλο ανακατεύοντας ανάλαφρα με σπάτουλα. Σιγά σιγά προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Χτυπάμε σε μπολ με το μίξερ 4 ασπράδια από τα αυγά και προσθέτουμε σιγά σιγά την μισή ζάχαρη.Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πετύχουμε σφικτή μαρέγκα κι αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε σε άλλο μπολ τους κρόκους από τα 8 αυγά μαζί με τα υπόλοιπα 4 ασπράδια και την υπόλοιπη
ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το ένα μείγμα στο άλλο ανακατεύοντας ανάλαφρα με σπάτουλα. Σιγά σιγά προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr