Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η Μαρμελάδα Μούσμουλο γίνεται πανεύκολα και έχει υπέροχη γεύση! Τα Μούσμουλα αρχίζουν να ωριμάζουν προς το τέλος της άνοιξης μέχρι τον Ιούνιο. Τα μούσμουλα περιέχουν αντιοξειδωτικά και πολλή πηκτίνη, η οποία βοηθάει στην αφαίρεση των τοξινών από το σώμα μας. Όταν ωριμάζουν γίνονται αρκετά γλυκά και λόγω της πηκτίνης είναι το τέλειο φρούτο για να φτιάξετε
μαρμελάδα. Τα μούσμουλα δεν αντέχουν πολύ καιρό από την ώρα που θα τα κόψουμε γιαυτό εάν μείνουν έστω και μία μέρα αφού τα κόψουμε, θα αρχίσουν να μαυρίζουν, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη γεύση της μαρμελάδας. Μόλις τα κάνουμε μαρμελάδα θα δείτε ότι το χρώμα τους θα μεταμορφωθεί από βαθύ κίτρινο σε σκούρο κεχριμπαρί και η γεύση τους θα έχει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info
Η Μαρμελάδα Μούσμουλο γίνεται πανεύκολα και έχει υπέροχη γεύση! Τα Μούσμουλα αρχίζουν να ωριμάζουν προς το τέλος της άνοιξης μέχρι τον Ιούνιο. Τα μούσμουλα περιέχουν αντιοξειδωτικά και πολλή πηκτίνη, η οποία βοηθάει στην αφαίρεση των τοξινών από το σώμα μας. Όταν ωριμάζουν γίνονται αρκετά γλυκά και λόγω της πηκτίνης είναι το τέλειο φρούτο για να φτιάξετε
μαρμελάδα. Τα μούσμουλα δεν αντέχουν πολύ καιρό από την ώρα που θα τα κόψουμε γιαυτό εάν μείνουν έστω και μία μέρα αφού τα κόψουμε, θα αρχίσουν να μαυρίζουν, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη γεύση της μαρμελάδας. Μόλις τα κάνουμε μαρμελάδα θα δείτε ότι το χρώμα τους θα μεταμορφωθεί από βαθύ κίτρινο σε σκούρο κεχριμπαρί και η γεύση τους θα έχει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info