Από το: Tasty~Mam
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρές, παχιές ροδέλες και τις βράζουμε για 7-8 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πατάτες στο σουρωτήρι και τις κουνάμε ελαφρώς, όπως τα μακαρόνια, για αλλοιωθεί η επιφάνειά τους.(έτσι θα γίνουν πιο τραγανές στο ψήσιμο!) Τις απλώνουμε σε λαδωμένο
ταψί και τις ψήνουμε για 30' περίπου. Παράλληλα, σε ένα πιάτο ρίχνουμε το σκόρδο και το ξύσμα και το ραντίζουμε με λίγο ξύδι και λάδι. Βγάζουμε τις πατάτες από το φούρνο, τις πατάμε ελαφρά με ένα μια τρυπητή κουτάλα και απλώνουμε επάνω τους το μείγμα του σκόρδου. Πασπαλίζουμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρές, παχιές ροδέλες και τις βράζουμε για 7-8 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πατάτες στο σουρωτήρι και τις κουνάμε ελαφρώς, όπως τα μακαρόνια, για αλλοιωθεί η επιφάνειά τους.(έτσι θα γίνουν πιο τραγανές στο ψήσιμο!) Τις απλώνουμε σε λαδωμένο
ταψί και τις ψήνουμε για 30' περίπου. Παράλληλα, σε ένα πιάτο ρίχνουμε το σκόρδο και το ξύσμα και το ραντίζουμε με λίγο ξύδι και λάδι. Βγάζουμε τις πατάτες από το φούρνο, τις πατάμε ελαφρά με ένα μια τρυπητή κουτάλα και απλώνουμε επάνω τους το μείγμα του σκόρδου. Πασπαλίζουμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/