Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Τραγανές & αρωματικές πατάτες φούρνου

Written By Unknown on Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 12, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Tasty~Mam
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρές, παχιές ροδέλες και τις βράζουμε για 7-8 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πατάτες στο σουρωτήρι και τις κουνάμε ελαφρώς, όπως τα μακαρόνια, για αλλοιωθεί η επιφάνειά τους.(έτσι θα γίνουν πιο τραγανές στο ψήσιμο!) Τις απλώνουμε σε λαδωμένο

ταψί και τις ψήνουμε για 30' περίπου. Παράλληλα, σε ένα πιάτο ρίχνουμε το σκόρδο και το ξύσμα και το ραντίζουμε με λίγο ξύδι και λάδι. Βγάζουμε τις πατάτες από το φούρνο, τις πατάμε ελαφρά με ένα μια τρυπητή κουτάλα και απλώνουμε επάνω τους το μείγμα του σκόρδου. Πασπαλίζουμε με...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/


SHARE

About Unknown