Από το: Tasty~Mam
Πριν ξεκινήσουμε την παρασκευή του παγωτού μας, αφήνουμε τη φυτική σαντιγί, το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις φράουλες, στο ψυγείο για αρκετή ώρα, μέχρι να παγώσουν αρκετά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και στη συνέχεια τις πολτοποιούμε. Αδειάζουμε
στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε να χτυπηθεί καλά για 9-10 λεπτά περίπου. Ο χρόνος χτυπήματος είναι σημαντικός, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε το παγωτό μας πολύ αφράτο! Προσθέτουμε το κρύο ζαχαρούχο και χτυπάμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Αδειάζουμε στον κάδο και το κρύο, εβαπορέ γάλα. Προσθέτουμε τις φράουλες και το κονιάκ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/
Πριν ξεκινήσουμε την παρασκευή του παγωτού μας, αφήνουμε τη φυτική σαντιγί, το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις φράουλες, στο ψυγείο για αρκετή ώρα, μέχρι να παγώσουν αρκετά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και στη συνέχεια τις πολτοποιούμε. Αδειάζουμε
στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε να χτυπηθεί καλά για 9-10 λεπτά περίπου. Ο χρόνος χτυπήματος είναι σημαντικός, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε το παγωτό μας πολύ αφράτο! Προσθέτουμε το κρύο ζαχαρούχο και χτυπάμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Αδειάζουμε στον κάδο και το κρύο, εβαπορέ γάλα. Προσθέτουμε τις φράουλες και το κονιάκ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/