Από το: Chefoulis
Πλένουμε και βράζουμε τα καβούρια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και κρατάμε τον ζωμό τους. Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σκόρδα στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα καβούρια αφού τα χαράξουμε πρώτα να σοταριστούν και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματάκι μαζί με 2 ποτήρια από τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ζάχαρη, τον βασιλικό και τον μαϊντανό κι αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό στο οποίο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε και βράζουμε τα καβούρια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και κρατάμε τον ζωμό τους. Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σκόρδα στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα καβούρια αφού τα χαράξουμε πρώτα να σοταριστούν και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματάκι μαζί με 2 ποτήρια από τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ζάχαρη, τον βασιλικό και τον μαϊντανό κι αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό στο οποίο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr