Από το: Il laboratorio di mm_skg
Ηθελα να φτιάξω ένα γλυκάκι, για να δοκιμάσω επιτέλους κι εγώ την ναμελάκα, γιά την οποία είχα ακούσει τόσο ενθουσιώδη σχόλια, από τις φίλες στο fan club του Luca Montersino στο FB. Ετσι σκέφτηκα κάτι πάρα πολύ απλό και λιτό : τις δύο παραλλαγές της ναμελάκα, με
λευκή κουβερτούρα και με κουβερτούρα γάλακτος, ανάμεσα σε μπισκότο σοκολάτας. Η αρχική σκέψη ήταν μόνο η δοκιμή και δεν είχα σκοπό να δημοσιεύσω την συνταγή. Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν όμως τόσο εξαιρετικό, που τελικά άλλαξα γνώμη. Ξεκινήστε από τις κρέμες. Απο το προηγούμενο βράδυ, ετοιμάστε την λευκή και την σκούρη ναμελάκα με τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ηθελα να φτιάξω ένα γλυκάκι, για να δοκιμάσω επιτέλους κι εγώ την ναμελάκα, γιά την οποία είχα ακούσει τόσο ενθουσιώδη σχόλια, από τις φίλες στο fan club του Luca Montersino στο FB. Ετσι σκέφτηκα κάτι πάρα πολύ απλό και λιτό : τις δύο παραλλαγές της ναμελάκα, με
λευκή κουβερτούρα και με κουβερτούρα γάλακτος, ανάμεσα σε μπισκότο σοκολάτας. Η αρχική σκέψη ήταν μόνο η δοκιμή και δεν είχα σκοπό να δημοσιεύσω την συνταγή. Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν όμως τόσο εξαιρετικό, που τελικά άλλαξα γνώμη. Ξεκινήστε από τις κρέμες. Απο το προηγούμενο βράδυ, ετοιμάστε την λευκή και την σκούρη ναμελάκα με τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr