Από το: Cook story
Είναι ένα πιάτο αρκετά απαιτητικό στην παρασκευή του όμως είναι άλλο τόσο νόστιμο, ο απόλυτος τρόπος να φάει κανείς σπανάκι που σε συνδυασμό με την κρέμα, το γιαούρτι και τα τυριά όπως το ανθότυρο και το μανούρι το απογειώνουν. Φτιάξτε το για ένα κυριακάτικο τραπέζι και
όλοι θα σας λατρέψουν. Μπορούμε να πάρουμε έτοιμο πλυμένο σπανάκι για οικονομία χρόνου. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε τις τρεις κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το πράσο με το κρεμμυδάκι σε χαμηλή θερμοκρασία για να μαραθούν καλά και να μην καούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, τα μυρωδικά, αλατίζουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Είναι ένα πιάτο αρκετά απαιτητικό στην παρασκευή του όμως είναι άλλο τόσο νόστιμο, ο απόλυτος τρόπος να φάει κανείς σπανάκι που σε συνδυασμό με την κρέμα, το γιαούρτι και τα τυριά όπως το ανθότυρο και το μανούρι το απογειώνουν. Φτιάξτε το για ένα κυριακάτικο τραπέζι και
όλοι θα σας λατρέψουν. Μπορούμε να πάρουμε έτοιμο πλυμένο σπανάκι για οικονομία χρόνου. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε τις τρεις κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το πράσο με το κρεμμυδάκι σε χαμηλή θερμοκρασία για να μαραθούν καλά και να μην καούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, τα μυρωδικά, αλατίζουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr