Από το: Sintayes.gr
Υπέροχα μελωμένα κεφτεδάκια και πατάτες γιαχνί στη κατσαρόλα. Μια απλή, εύκολη συνταγή, με απλά υλικά που πάντα θα μας μυρίζουν το μυρωδάτο, πεντανόστιμο, φαγητό της γιαγιάς. Ένα παραδοσιακό, χορταστικό, απλό στη παρασκευή του, γευστικότατο πιάτο για το
καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι. Ετοιμάζετε το μείγμα κιμά για τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής, φροντίζοντας η ζύμη να γίνει ελαφρώς σφιχτή διότι θα βράσουν στη κατσαρόλα. Τα τηγανίζετε ελαφρώς απ” όλες τις πλευρές για πολύ λίγο απλά να “θωρακιστούν”. Τα αφήνετε στην άκρη. Κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες. Για τη σάλτσα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr
Υπέροχα μελωμένα κεφτεδάκια και πατάτες γιαχνί στη κατσαρόλα. Μια απλή, εύκολη συνταγή, με απλά υλικά που πάντα θα μας μυρίζουν το μυρωδάτο, πεντανόστιμο, φαγητό της γιαγιάς. Ένα παραδοσιακό, χορταστικό, απλό στη παρασκευή του, γευστικότατο πιάτο για το
καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι. Ετοιμάζετε το μείγμα κιμά για τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής, φροντίζοντας η ζύμη να γίνει ελαφρώς σφιχτή διότι θα βράσουν στη κατσαρόλα. Τα τηγανίζετε ελαφρώς απ” όλες τις πλευρές για πολύ λίγο απλά να “θωρακιστούν”. Τα αφήνετε στην άκρη. Κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες. Για τη σάλτσα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr