Από το: Γεύσεις Ινδίας
Ξεφλουδίζουμε τα αχλάδια, αφαιρούμε τα κοτσάνια, τα κουκούτσια, τα κόβουμε στα δύο και κάθε κομμάτι στα 6. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το βαλσάμικο ξύδι και το μέλι να βράσουν μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα από την αρχική. Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια αχλαδιού, τη ζάχαρη,
τα μπαχάρια και το μείγμα από βαλσάμικο ξύδι και μέλι. Καλύπτουμε με μία λαδόκολλα και το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μέρα βάζουμε το μείγμα σε μία ανοξείδωτη κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 με 2 λεπτά. Μετά βάζουμε το μείγμα και πάλι σε ένα μπολ και το καλύπτουμε με μία λαδόκολλα. Το αφήνουμε και πάλι για ένα ολόκληρο βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα περνάμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Ξεφλουδίζουμε τα αχλάδια, αφαιρούμε τα κοτσάνια, τα κουκούτσια, τα κόβουμε στα δύο και κάθε κομμάτι στα 6. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το βαλσάμικο ξύδι και το μέλι να βράσουν μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα από την αρχική. Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια αχλαδιού, τη ζάχαρη,
τα μπαχάρια και το μείγμα από βαλσάμικο ξύδι και μέλι. Καλύπτουμε με μία λαδόκολλα και το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μέρα βάζουμε το μείγμα σε μία ανοξείδωτη κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 με 2 λεπτά. Μετά βάζουμε το μείγμα και πάλι σε ένα μπολ και το καλύπτουμε με μία λαδόκολλα. Το αφήνουμε και πάλι για ένα ολόκληρο βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα περνάμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr