Από το: Pandespani
Αντίθετα με ό,τι συνήθως πιστεύεται, το να κάνεις σουφλέ είναι μια μάλλον εύκολη, συχνά γρήγορη και πάντα διασκεδαστική υπόθεση. Το ίδιο το σουφλέ (γλυκό ή αλμυρό) είναι από τα φαγητά που όπως έρχεται στο τραπέζι “φουσκωμένο και καμαρωτό” κλέβει κατά κανόνα την
παράσταση. Αυτή είναι μία απλή συνταγή που δεν έχει κανένα βαθμό δυσκολίας. Το σουφλέ με δαμάσκηνα “δείχνει” αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητο στο ψήσιμο. Δεν το πειράζει ακόμη και να ανοίξετε το φούρνο και να το θαυμάσετε για μια στιγμή την ώρα που φουσκώνει. Θυμηθείτε μόνον την ιδιομορφία του: σερβίρεται κυριολεκτικά αμέσως!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Αντίθετα με ό,τι συνήθως πιστεύεται, το να κάνεις σουφλέ είναι μια μάλλον εύκολη, συχνά γρήγορη και πάντα διασκεδαστική υπόθεση. Το ίδιο το σουφλέ (γλυκό ή αλμυρό) είναι από τα φαγητά που όπως έρχεται στο τραπέζι “φουσκωμένο και καμαρωτό” κλέβει κατά κανόνα την
παράσταση. Αυτή είναι μία απλή συνταγή που δεν έχει κανένα βαθμό δυσκολίας. Το σουφλέ με δαμάσκηνα “δείχνει” αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητο στο ψήσιμο. Δεν το πειράζει ακόμη και να ανοίξετε το φούρνο και να το θαυμάσετε για μια στιγμή την ώρα που φουσκώνει. Θυμηθείτε μόνον την ιδιομορφία του: σερβίρεται κυριολεκτικά αμέσως!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com