Από το: Pandespani
Ένας από τους πιο νόστιμους χειμωνιάτικους καρπούς, αυτός της αιωνόβιας καστανιάς ανεβάζει την παραδοσιακή ελληνική ζαχαροπλαστική στα ύψη με το εκπληκτικό κάστανο γλυκό του κουταλιού. Κάθε που το μελωμένο, ξανθό κάστανο βγαίνει απ’ το ζαχαρένιο σιρόπι και γίνεται μπουκιά, η γήινη, αμυλώδης γλύκα του αιχμαλωτίζει τους
αισθητήρες της γεύσης. Σαρκώδης λιχουδιά με τα όλα της, για όλους -έλκει ακόμη και τους μικρούς αλλά και τους λιγότερο φανατικούς αυτής της κατηγορίας των γλυκών. Το κάστανο γλυκό κουταλιού αυξάνει την επισκεψιμότητα του βάζου, ίσως και τις νυχτερινές καταστάσεις υπογλυκαιμίας. Είναι από τα ελάχιστα γλυκά που επιβάλλουν ένα αυτάρεσκο είδος bonding με τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Ένας από τους πιο νόστιμους χειμωνιάτικους καρπούς, αυτός της αιωνόβιας καστανιάς ανεβάζει την παραδοσιακή ελληνική ζαχαροπλαστική στα ύψη με το εκπληκτικό κάστανο γλυκό του κουταλιού. Κάθε που το μελωμένο, ξανθό κάστανο βγαίνει απ’ το ζαχαρένιο σιρόπι και γίνεται μπουκιά, η γήινη, αμυλώδης γλύκα του αιχμαλωτίζει τους
αισθητήρες της γεύσης. Σαρκώδης λιχουδιά με τα όλα της, για όλους -έλκει ακόμη και τους μικρούς αλλά και τους λιγότερο φανατικούς αυτής της κατηγορίας των γλυκών. Το κάστανο γλυκό κουταλιού αυξάνει την επισκεψιμότητα του βάζου, ίσως και τις νυχτερινές καταστάσεις υπογλυκαιμίας. Είναι από τα ελάχιστα γλυκά που επιβάλλουν ένα αυτάρεσκο είδος bonding με τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com