Από το: Ioanna's Blog
Υγιεινό, οικονομικό πρωϊνό και σίγουρα πιο νόστιμο από του εμπορίου! Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με ίσιο πάτο. Κοσκινίζουμε ένα λεπτό στρώμα αλευριού με ένα
σουρωτήρι, μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος. Ψεκάζουμε το αλεύρι με νερό, τόσο ώστε να βραχεί καλά χωρίς όμως να λιμνάσει. Σε λίγο αρχίζει να στεγνώνει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφού στεγνώσει τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αφαιρούμε από το τηγάνι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το αλεύρι Σπάμε σε μικρά κομμάτια και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Υγιεινό, οικονομικό πρωϊνό και σίγουρα πιο νόστιμο από του εμπορίου! Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με ίσιο πάτο. Κοσκινίζουμε ένα λεπτό στρώμα αλευριού με ένα
σουρωτήρι, μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος. Ψεκάζουμε το αλεύρι με νερό, τόσο ώστε να βραχεί καλά χωρίς όμως να λιμνάσει. Σε λίγο αρχίζει να στεγνώνει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφού στεγνώσει τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αφαιρούμε από το τηγάνι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το αλεύρι Σπάμε σε μικρά κομμάτια και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr