Από το: Il laboratorio di mm_skg
Κάθε Κυριακή φροντίζω να ετοιμάσω και κάτι, κατά προτίμηση γλυκό, για το πρωινό μας : πότε ένα κέϊκ, πότε μία πάστα φλώρα κάθε 15 ημέρες περίπου που αναπιάνω το προζύμι μου, ένα μπριός, τις πιό πολλές φορές με σοκολατένια γέμιση. Αυτήν την
φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα που ήταν πολύ κοντά στην λήξη της και αρκετά μπισκοτάκια αμαρέτι. Η ροδακινόπιτα σκαρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Την απολαύσαμε ακόμη χλιαρή με μία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κάθε Κυριακή φροντίζω να ετοιμάσω και κάτι, κατά προτίμηση γλυκό, για το πρωινό μας : πότε ένα κέϊκ, πότε μία πάστα φλώρα κάθε 15 ημέρες περίπου που αναπιάνω το προζύμι μου, ένα μπριός, τις πιό πολλές φορές με σοκολατένια γέμιση. Αυτήν την
φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα που ήταν πολύ κοντά στην λήξη της και αρκετά μπισκοτάκια αμαρέτι. Η ροδακινόπιτα σκαρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Την απολαύσαμε ακόμη χλιαρή με μία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr