Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Σχετικά εύκολη συνταγή, αφού ξεμπερδέψουμε με την προετοιμασία του σπανάκι και light, διότι δε χρησιμοποιούμε καθόλου κρέμα γάλακτος ή μπεσαμέλ. Καταρχήν, καθαρίζουμε το σπανάκι. Το πλένουμε πολύ καλά και το αφήνουμε να στραγγίξει... Το ψιλοκόβουμε. Σε μία
κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... και να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μας, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει. Προσθέτουμε το σπανάκι μας και το σοτάρουμε μέχρι να πιει τελείως τα υγρά του. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το σπανάκι. Το αφήνουμε να κρυώσει και να στραγγίξει πολύ καλά... Εν τω μεταξύ, βράζουμε και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Σχετικά εύκολη συνταγή, αφού ξεμπερδέψουμε με την προετοιμασία του σπανάκι και light, διότι δε χρησιμοποιούμε καθόλου κρέμα γάλακτος ή μπεσαμέλ. Καταρχήν, καθαρίζουμε το σπανάκι. Το πλένουμε πολύ καλά και το αφήνουμε να στραγγίξει... Το ψιλοκόβουμε. Σε μία
κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... και να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μας, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει. Προσθέτουμε το σπανάκι μας και το σοτάρουμε μέχρι να πιει τελείως τα υγρά του. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το σπανάκι. Το αφήνουμε να κρυώσει και να στραγγίξει πολύ καλά... Εν τω μεταξύ, βράζουμε και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com