Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Οι συστηματικοί αναγνώστες της σελίδας , γνωρίζουν από πολύ νωρίς την ενασχόλησή μου με το χαρούπι και τα παράγωγά του. Η ανάρτηση για την παρασκευή του χαρουπόμελου είναι από τις πιο παλιές και τις πιο δημοφιλείς. Από τότε βέβαια είχα βάλει στόχο να φτιάξω
χαρουπάλευρο που να μου αρέσει. Και φυσικά να δω ποιες είναι οι διαφορές του χαρουπάλευρου από την χαρουπόσκονη και ποιο από τα δυο είναι εφικτό να παρασκευαστεί στο σπίτι. Όσους ρώτησα από την περιοχή μου (ηλικιωμένους και ηλικιωμένες) τα θεωρούσαν το ίδιο πράγμα και δυστυχώς κανείς δεν είχε να μου δώσει μια μέθοδο παρασκευής αξιόπιστη. Το ίδιο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Οι συστηματικοί αναγνώστες της σελίδας , γνωρίζουν από πολύ νωρίς την ενασχόλησή μου με το χαρούπι και τα παράγωγά του. Η ανάρτηση για την παρασκευή του χαρουπόμελου είναι από τις πιο παλιές και τις πιο δημοφιλείς. Από τότε βέβαια είχα βάλει στόχο να φτιάξω
χαρουπάλευρο που να μου αρέσει. Και φυσικά να δω ποιες είναι οι διαφορές του χαρουπάλευρου από την χαρουπόσκονη και ποιο από τα δυο είναι εφικτό να παρασκευαστεί στο σπίτι. Όσους ρώτησα από την περιοχή μου (ηλικιωμένους και ηλικιωμένες) τα θεωρούσαν το ίδιο πράγμα και δυστυχώς κανείς δεν είχε να μου δώσει μια μέθοδο παρασκευής αξιόπιστη. Το ίδιο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr