Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Ειπα λοιπόν και γω να απογειώσω ένα ταπεινό φιλέτο μπούτι κοτόπουλου με ένα κομματάκι βούτυρο, το οποίο θα αφήσω να λιώσει από πάνω του, μόλις αυτό βγει ζεστό από τον φούρνο μου. Αν μάλιστα το βούτυρό μου, έχει και γεύση από σκόρδο και μυρωδικά από τις γλαστρούλες μου, σίγουρα η επιτυχία είναι αναπόφευχτη… Λίγο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και λίγο θυμάρι
μαζί με μερικές σκελίδες σκόρδου, θα δώσουν τόσα αρώματα και τόση γεύση, που μάλλον αυτό το βούτυρο θα έχει μόνιμη θέση στο ράφι του ψυγείου μου. Και επειδή κοτόπουλο χωρίς πατάτες, απλά δε νοείται…τι καλύτερο συνοδευτικό από μία πατατοσαλάτα με σως από γιαούρτι χρωματισμένη με κουρκουμά ή , αν θέλετε, κιτρινόριζα. Σίγουρα θα…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Ειπα λοιπόν και γω να απογειώσω ένα ταπεινό φιλέτο μπούτι κοτόπουλου με ένα κομματάκι βούτυρο, το οποίο θα αφήσω να λιώσει από πάνω του, μόλις αυτό βγει ζεστό από τον φούρνο μου. Αν μάλιστα το βούτυρό μου, έχει και γεύση από σκόρδο και μυρωδικά από τις γλαστρούλες μου, σίγουρα η επιτυχία είναι αναπόφευχτη… Λίγο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και λίγο θυμάρι
μαζί με μερικές σκελίδες σκόρδου, θα δώσουν τόσα αρώματα και τόση γεύση, που μάλλον αυτό το βούτυρο θα έχει μόνιμη θέση στο ράφι του ψυγείου μου. Και επειδή κοτόπουλο χωρίς πατάτες, απλά δε νοείται…τι καλύτερο συνοδευτικό από μία πατατοσαλάτα με σως από γιαούρτι χρωματισμένη με κουρκουμά ή , αν θέλετε, κιτρινόριζα. Σίγουρα θα…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr