Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Στη δική μου συνταγή η επιλογή ήταν τα ασπρομανίταρα, ή να το πούμε και επιστημονικά... agaricus, γαλλιστί... champignon. Είναι μανιτάρια που τα βρίσκουμε πολύ εύκολα και είναι πάρα πολύ νόστιμα, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε. Για να κάνουν λοιπόν παρέα τα
μανιταράκια μου, επέλεξα σπάλα χοιρινού, την οποία έκοψα σε μικρά κομμάτια, εφόσον αποτελεί ιδανικό κομμάτι του χοίρου για ψητά πιάτα και σιγοψήθηκαν μαζί σε πηλιορείτικο πήλινο σκεύος. 'Ωρα λοιπόν για τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Στη δική μου συνταγή η επιλογή ήταν τα ασπρομανίταρα, ή να το πούμε και επιστημονικά... agaricus, γαλλιστί... champignon. Είναι μανιτάρια που τα βρίσκουμε πολύ εύκολα και είναι πάρα πολύ νόστιμα, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε. Για να κάνουν λοιπόν παρέα τα
μανιταράκια μου, επέλεξα σπάλα χοιρινού, την οποία έκοψα σε μικρά κομμάτια, εφόσον αποτελεί ιδανικό κομμάτι του χοίρου για ψητά πιάτα και σιγοψήθηκαν μαζί σε πηλιορείτικο πήλινο σκεύος. 'Ωρα λοιπόν για τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr