Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Τι και αν το καλοκαίρι μας έχει αφήσει..., εμείς επιμένουμε όμως, με καλοκαιρινό φαγάκι και καλοκαιρινή διάθεση... στη ψυχή μας! Πλένουμε τα λαχανικά μας... Τα καθαρίζουμε... Τα κόβουμε σε κυβάκια. Εν τω μεταξύ, έχουμε βράσει και τις πατάτες μας. Σ' ένα ταψί κουζίνας, αραδιάζουμε τα
λαχανικά μας, τα λαδώνουμε ελαφρά και τ' αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί κουζίνας. Το λαδώνουμε ελαφρά. Στρώνουμε τις πατάτες μας κομμένες σε στρογγυλές φέτες. Τις αλατίζουμε. Στη συνέχεια στρώνουμε τα λαχανικά μας. Στρώνουμε τις πατάτες που μας έχουν περισσέψει... Προσθέτουμε το τυρί σε κομματάκια με τη μυζήθρα του μαζί (πρόκειται για Καρυστινό). Χτυπάμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Τι και αν το καλοκαίρι μας έχει αφήσει..., εμείς επιμένουμε όμως, με καλοκαιρινό φαγάκι και καλοκαιρινή διάθεση... στη ψυχή μας! Πλένουμε τα λαχανικά μας... Τα καθαρίζουμε... Τα κόβουμε σε κυβάκια. Εν τω μεταξύ, έχουμε βράσει και τις πατάτες μας. Σ' ένα ταψί κουζίνας, αραδιάζουμε τα
λαχανικά μας, τα λαδώνουμε ελαφρά και τ' αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί κουζίνας. Το λαδώνουμε ελαφρά. Στρώνουμε τις πατάτες μας κομμένες σε στρογγυλές φέτες. Τις αλατίζουμε. Στη συνέχεια στρώνουμε τα λαχανικά μας. Στρώνουμε τις πατάτες που μας έχουν περισσέψει... Προσθέτουμε το τυρί σε κομματάκια με τη μυζήθρα του μαζί (πρόκειται για Καρυστινό). Χτυπάμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com