Από το: Κουζινομαγειρέματα
Πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή, μας λύνει τα χέρια για κάτι γρήγορο και νόστιμο, ιδανική για το απογευματινό καφεδάκι μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί μας. Απλώνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα, σχηματίζοντας έναν
σταυρό. Έπειτα στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρωμένα, τα σουρώνουμε σαν βεντάλια και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για 20' - 25' περίπου μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα. Όταν είναι έτοιμα, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο. Σε ένα μπολ με το σύρμα, αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το φρέσκο, τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Περιχύνουμε το μείγμα αυτό επάνω στα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή, μας λύνει τα χέρια για κάτι γρήγορο και νόστιμο, ιδανική για το απογευματινό καφεδάκι μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί μας. Απλώνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα, σχηματίζοντας έναν
σταυρό. Έπειτα στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρωμένα, τα σουρώνουμε σαν βεντάλια και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για 20' - 25' περίπου μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα. Όταν είναι έτοιμα, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο. Σε ένα μπολ με το σύρμα, αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το φρέσκο, τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Περιχύνουμε το μείγμα αυτό επάνω στα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr