Από το: Cook story
Τα πιο εύκολα και ζουμερά κεφτεδάκια που έχετε φτιάξει ποτέ, με τριμμένο κολοκύθι και καρότο με την πικάντικη νότα της γραβιέρας. Καταναλώνονται ζεστά αλλά και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ιδανικά για μπουφέ. Φτιάξτε τα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Βάζουμε όλα τα
υλικά, εκτός από τη γραβιέρα και 6 κουταλιές από τη φρυγανιά, σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ελαφρά, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις των υλικών. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια (20 γρ/κεφτεδάκι) σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Τα πιο εύκολα και ζουμερά κεφτεδάκια που έχετε φτιάξει ποτέ, με τριμμένο κολοκύθι και καρότο με την πικάντικη νότα της γραβιέρας. Καταναλώνονται ζεστά αλλά και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ιδανικά για μπουφέ. Φτιάξτε τα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Βάζουμε όλα τα
υλικά, εκτός από τη γραβιέρα και 6 κουταλιές από τη φρυγανιά, σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ελαφρά, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις των υλικών. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια (20 γρ/κεφτεδάκι) σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr