Από το: Cook story
Μια πολύ δροσερή και ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται στο λεπτό, και όμως είναι τόσο νόστιμη και με πικάντικη νότα. Είναι και μια εκδοχή του κοτόπουλου που λατρεύουν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα. Δοκιμάστε την και αποφύγετε έτσι της ετοιματζίδικες λύσεις! Σε ένα φαρδύ τηγάνι
ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο, προσθέτουμε το αλέυρι και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτάκια ακόμα για να καβουρδιστεί το αλεύρι. Σβήνουμε με το ξίδι και τη σόγια και αφήνουμε να εξατμιστεί το ξίδι και προσθέτουμε το ζωμό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια πολύ δροσερή και ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται στο λεπτό, και όμως είναι τόσο νόστιμη και με πικάντικη νότα. Είναι και μια εκδοχή του κοτόπουλου που λατρεύουν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα. Δοκιμάστε την και αποφύγετε έτσι της ετοιματζίδικες λύσεις! Σε ένα φαρδύ τηγάνι
ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο, προσθέτουμε το αλέυρι και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτάκια ακόμα για να καβουρδιστεί το αλεύρι. Σβήνουμε με το ξίδι και τη σόγια και αφήνουμε να εξατμιστεί το ξίδι και προσθέτουμε το ζωμό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr