Από το: Τante Kiki
Καλημέρα από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη! Καλημέρα από μια παγωμένη πόλη που όμως είναι πανέμορφη με το χειμωνιάτικο πανωφόρι της και τον ολόλαμπρο ήλιο στον ουρανό της! Κι ενώ ο Φλεβάρης βαδίζει προς το τέλος του, με την Καθαρά Δευτέρα να βρίσκεται ήδη σε απόσταση αναπνοής, ο χειμώνας μας κάνει ακόμα μια επίδειξη δύναμης! Χιόνι και κρύο... πολύ κρύο
αυτές τις μέρες! Κι ένας ήλιος με... δόντια όπως λέγαμε όταν ήμασταν μικρά... που όμως γεννάει την ελπίδα ότι η άνοιξη είναι κάπου εδώ κοντά κρυμμένη! Κι όσο κάνει κρύο τόσο περισσότερο χρειάζονται νόστιμα πιάτα για να μας ζεστάνουν και να μας γεμίσουν ενέργεια! Ένα τέτοιο πιάτο είναι και το σημερινό! Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και περισσή νοστιμιά! Ένα πιάτο που μπορείς να το μισήσεις αν δεν αγαπάς το άρωμα του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Καλημέρα από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη! Καλημέρα από μια παγωμένη πόλη που όμως είναι πανέμορφη με το χειμωνιάτικο πανωφόρι της και τον ολόλαμπρο ήλιο στον ουρανό της! Κι ενώ ο Φλεβάρης βαδίζει προς το τέλος του, με την Καθαρά Δευτέρα να βρίσκεται ήδη σε απόσταση αναπνοής, ο χειμώνας μας κάνει ακόμα μια επίδειξη δύναμης! Χιόνι και κρύο... πολύ κρύο
αυτές τις μέρες! Κι ένας ήλιος με... δόντια όπως λέγαμε όταν ήμασταν μικρά... που όμως γεννάει την ελπίδα ότι η άνοιξη είναι κάπου εδώ κοντά κρυμμένη! Κι όσο κάνει κρύο τόσο περισσότερο χρειάζονται νόστιμα πιάτα για να μας ζεστάνουν και να μας γεμίσουν ενέργεια! Ένα τέτοιο πιάτο είναι και το σημερινό! Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και περισσή νοστιμιά! Ένα πιάτο που μπορείς να το μισήσεις αν δεν αγαπάς το άρωμα του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr