Από το: Sintayes.gr
Μια πολύ εύκολη συνταγή για Μοσχαράκι Στρογκανόφ σερβιρισμένο με ζυμαρικό βίδες. Ένα πολύ γευστικό πιάτο, για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι ή και για το επίσημο τραπέζι σας. Βράζετε τις βίδες σε μπόλικο, αλατισμένο, κοχλαστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα στραγγίζετε, τα λαδώνετε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και τα διατηρείτε ζεστά. Εν τω μεταξύ, βάζετε το αλεύρι σε μέτριο μπολ. Κόβετε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες, το βάζετε στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύετε να καλυφθεί το μοσχάρι με το αλεύρι. Ζεσταίνετε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε τις φέτες κρέατος για 2-3 λ ή μέχρι να ροδίσουν απ” όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κρέας από το τηγάνι και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr
Μια πολύ εύκολη συνταγή για Μοσχαράκι Στρογκανόφ σερβιρισμένο με ζυμαρικό βίδες. Ένα πολύ γευστικό πιάτο, για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι ή και για το επίσημο τραπέζι σας. Βράζετε τις βίδες σε μπόλικο, αλατισμένο, κοχλαστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα στραγγίζετε, τα λαδώνετε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και τα διατηρείτε ζεστά. Εν τω μεταξύ, βάζετε το αλεύρι σε μέτριο μπολ. Κόβετε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες, το βάζετε στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύετε να καλυφθεί το μοσχάρι με το αλεύρι. Ζεσταίνετε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε τις φέτες κρέατος για 2-3 λ ή μέχρι να ροδίσουν απ” όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κρέας από το τηγάνι και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr