Από το: Κουζινόραμα
Μια πραγματικά έξυπνη συνταγή, που μας δίνει ένα πεντανόστιμο γλυκό. Η πρωτοτυπία της είναι, ότι χρησιμοποιούμε τις φρυγανιές που όλοι έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας, αντι για παντεσπάνι.Ετσι είμαστε σίγουροι οτι θα έχουμε ένα αφράτο συροπιαστό υλικό για τη βάση του γλυκού μας. Σε ένα τετράγωνο
ταψί 40×30 στρώνουμε 2 στρώσεις φρυγανιές. Βράζουμε το σιρόπι για 20 λεπτά και το περιχύνουμε. Στην κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , το νερό & την ζάχαρη και όταν θα είναι χλυαρό θα προσθέσουμε το αλεύρι το corn flour και θα τα λιώσουμε καλά ανακατεύοντας μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr
Μια πραγματικά έξυπνη συνταγή, που μας δίνει ένα πεντανόστιμο γλυκό. Η πρωτοτυπία της είναι, ότι χρησιμοποιούμε τις φρυγανιές που όλοι έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας, αντι για παντεσπάνι.Ετσι είμαστε σίγουροι οτι θα έχουμε ένα αφράτο συροπιαστό υλικό για τη βάση του γλυκού μας. Σε ένα τετράγωνο
ταψί 40×30 στρώνουμε 2 στρώσεις φρυγανιές. Βράζουμε το σιρόπι για 20 λεπτά και το περιχύνουμε. Στην κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , το νερό & την ζάχαρη και όταν θα είναι χλυαρό θα προσθέσουμε το αλεύρι το corn flour και θα τα λιώσουμε καλά ανακατεύοντας μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr