Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Νόστιμα αλμυρά γεμιστά πιτάκια. Με τα υλικά της ζύμης φτιάχνουμε ένα εύπλαστο ζυμαράκι που να μη κολάει στα δάχτυλα. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω νεράκι. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί. Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και το πράσο.
Προσθέτουμε το σπανάκι αφού το έχουμε ψιλοκόψει και στραγγίσει καλά. Κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι και μπόλικο τυράκι φέτα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε με ένα μπολάκι ή κου πατ διαμέτρου 15 εκατ. κόβουμε δίσκους τους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Νόστιμα αλμυρά γεμιστά πιτάκια. Με τα υλικά της ζύμης φτιάχνουμε ένα εύπλαστο ζυμαράκι που να μη κολάει στα δάχτυλα. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω νεράκι. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί. Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και το πράσο.
Προσθέτουμε το σπανάκι αφού το έχουμε ψιλοκόψει και στραγγίσει καλά. Κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι και μπόλικο τυράκι φέτα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε με ένα μπολάκι ή κου πατ διαμέτρου 15 εκατ. κόβουμε δίσκους τους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr