Από το: Ioanna's Blog
Προετοιμασία και αποθήκευση σάλτσα ντομάτας σε βάζα, για τον χειμώνα. Πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες. Τις τρίβουμε στον τρίφτη. Βάζουμε τον πολτό στην κατσαρόλα προσθέτοντας αλάτι (υπολογίζουμε 4 κουταλιές της σούπας για κάθε 4-5 κιλά ντομάτες). Βράζουμε τη
σάλτσα σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει με ανοιχτό καπάκι, μέχρι να φύγουν τα περισσότερα υγρά. Υπολογίστε περίπου 1 ώρα. Στο μεταξύ αποστειρώνουμε τα βάζα μας. Αφού τα έχουμε σαπουνίσει καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Προετοιμασία και αποθήκευση σάλτσα ντομάτας σε βάζα, για τον χειμώνα. Πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες. Τις τρίβουμε στον τρίφτη. Βάζουμε τον πολτό στην κατσαρόλα προσθέτοντας αλάτι (υπολογίζουμε 4 κουταλιές της σούπας για κάθε 4-5 κιλά ντομάτες). Βράζουμε τη
σάλτσα σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει με ανοιχτό καπάκι, μέχρι να φύγουν τα περισσότερα υγρά. Υπολογίστε περίπου 1 ώρα. Στο μεταξύ αποστειρώνουμε τα βάζα μας. Αφού τα έχουμε σαπουνίσει καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr