Από το: Kitchen_stori.es
Χταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν! Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει τουρσί, να κλειστεί στα πιο διαφανή μας βάζα και να μπορούμε να το απολαμβάνουμε σαν πολύτιμο μεζέ όποια
στιγμή θέλουμε! Τα χταπόδια έβρασαν κι αρωματίστηκαν μέσα σε ένα κουρ-μπουιγιόν (Court-bouillon), που σημαίνει «βραχύς ζωμός». Πρόκειται για ένα έντονα αρωματισμένο ζωμό λαχανικών, μπαχαρικών κι αρωματικών βοτάνων (bouquet garni) κι ο οποίος περιέχει και κάποιο όξινο συστατικό όπως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Χταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν! Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει τουρσί, να κλειστεί στα πιο διαφανή μας βάζα και να μπορούμε να το απολαμβάνουμε σαν πολύτιμο μεζέ όποια
στιγμή θέλουμε! Τα χταπόδια έβρασαν κι αρωματίστηκαν μέσα σε ένα κουρ-μπουιγιόν (Court-bouillon), που σημαίνει «βραχύς ζωμός». Πρόκειται για ένα έντονα αρωματισμένο ζωμό λαχανικών, μπαχαρικών κι αρωματικών βοτάνων (bouquet garni) κι ο οποίος περιέχει και κάποιο όξινο συστατικό όπως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es