Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε το κρέας. Το κάθε κομμάτι το κόβουμε στα δύο. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει και προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και τα σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το κρεμμύδι πολτοποιημένο για να
σοταριστεί και αυτό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο και τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί μας και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. (έλεγχος, αν χρειάζεται νεράκι, αν και τις περισσότερες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε το κρέας. Το κάθε κομμάτι το κόβουμε στα δύο. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει και προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και τα σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το κρεμμύδι πολτοποιημένο για να
σοταριστεί και αυτό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο και τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί μας και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. (έλεγχος, αν χρειάζεται νεράκι, αν και τις περισσότερες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com