Από το: Sintayes.gr
Κεφτεδάκια γεμιστά με τσένταρ με ντιπ σπιτικής κέτσαπ. Σίγουραθα σας φανεί “μπελαλίδικη” και χρονοβόρα η παρασκευή της κέτσαπ, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει με τη γεύση της. Η ποσότητα που θα φτιάξετε διατηρείται για 1 μήνα στο ψυγείο για να
την απολαμβάνετε με τα ψητά σας, τα χάμπουργκερ, τις τηγανιτές πατάτες… Για τα κεφτεδάκια: Ζυμώνετε τα κεφτεδάκια [βλέπε οδηγίες εκτέλεσης συνταγής εδώ]. Προσθέτετε ένα κομματάκι τυρί τσένταρ, διπλώνετε και κλείνετε καλά το τυρί μέσα στο κιμά. Πλάθετε μπαλάκια και τα τηγανίζετε σε σπορέλαιο στη φριτέζα, σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις ροδοκοκκινίσουν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr
Κεφτεδάκια γεμιστά με τσένταρ με ντιπ σπιτικής κέτσαπ. Σίγουραθα σας φανεί “μπελαλίδικη” και χρονοβόρα η παρασκευή της κέτσαπ, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει με τη γεύση της. Η ποσότητα που θα φτιάξετε διατηρείται για 1 μήνα στο ψυγείο για να
την απολαμβάνετε με τα ψητά σας, τα χάμπουργκερ, τις τηγανιτές πατάτες… Για τα κεφτεδάκια: Ζυμώνετε τα κεφτεδάκια [βλέπε οδηγίες εκτέλεσης συνταγής εδώ]. Προσθέτετε ένα κομματάκι τυρί τσένταρ, διπλώνετε και κλείνετε καλά το τυρί μέσα στο κιμά. Πλάθετε μπαλάκια και τα τηγανίζετε σε σπορέλαιο στη φριτέζα, σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις ροδοκοκκινίσουν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr