Από το: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστεί να κάνετε το Παντεσπάνι για ρολό το οποίο έγραψα και ανέβασα χθες. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Προσθέστε στη λιωμένη κουβερτούρα τους κρόκους, το γάλα, το λικέρ και το ξύσμα. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το μίγμα να κρυώσει, αν
το βάλετε ζεστό στη σαντιγί, αυτή θα λιώσει. Προσθέστε το μίγμα της σοκολάτας στη σαντιγί και αναμίξτε τα καλά μέχρι η σοκολάτα να ενσωματωθεί. Βάλτε τη σοκολατένια πλέον σαντιγί στο ψυγείο για να σφίξει λίγο. Ραντίστε το παντεσπάνι με το γάλα και το λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr
Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστεί να κάνετε το Παντεσπάνι για ρολό το οποίο έγραψα και ανέβασα χθες. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Προσθέστε στη λιωμένη κουβερτούρα τους κρόκους, το γάλα, το λικέρ και το ξύσμα. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το μίγμα να κρυώσει, αν
το βάλετε ζεστό στη σαντιγί, αυτή θα λιώσει. Προσθέστε το μίγμα της σοκολάτας στη σαντιγί και αναμίξτε τα καλά μέχρι η σοκολάτα να ενσωματωθεί. Βάλτε τη σοκολατένια πλέον σαντιγί στο ψυγείο για να σφίξει λίγο. Ραντίστε το παντεσπάνι με το γάλα και το λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr