Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Κλασσική, παραδοσιακή και πανεύκολη συνταγούλα...!!! Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, αν δε μας το 'χει κόψει ο κρεοπώλης μας. Βέβαια το συγκεκριμένο κρέας αν είναι και από αυλή, ακόμη καλύτερα..., πιο νόστιμο! Το πλένουμε πολύ καλά και το στραγγίζουμε σε
απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... και τσιγαρίζουμε το κρέας μας πολύ καλά απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να ψηθεί... Το ελέγχουμε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για νερό αν χρειάζεται...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Κλασσική, παραδοσιακή και πανεύκολη συνταγούλα...!!! Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, αν δε μας το 'χει κόψει ο κρεοπώλης μας. Βέβαια το συγκεκριμένο κρέας αν είναι και από αυλή, ακόμη καλύτερα..., πιο νόστιμο! Το πλένουμε πολύ καλά και το στραγγίζουμε σε
απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... και τσιγαρίζουμε το κρέας μας πολύ καλά απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να ψηθεί... Το ελέγχουμε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για νερό αν χρειάζεται...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com