Από το: Ioanna's Blog
Από τα καλύτερα γλυκά του κουταλιού!! δυστυχώς έκανα μόνο ένα βάζο (γιατί ήταν η πρώτη μου απόπειρα για το βάπτισμα στα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού) το οποίο εξαφανίστηκε μέχρι να πεις "κίμινο"! Πλένουμε καλά τα σταφύλια, κόβουμε τις ρώγες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη προσθέτοντας το νερό. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για 10΄ λεπτά,
ξαφρίζοντας τον αφρό. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνουμε για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα, βράζουμε πάλι το γλυκό σε δυνατή φωτιά μέχρι να «δέσει» το σιρόπι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Από τα καλύτερα γλυκά του κουταλιού!! δυστυχώς έκανα μόνο ένα βάζο (γιατί ήταν η πρώτη μου απόπειρα για το βάπτισμα στα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού) το οποίο εξαφανίστηκε μέχρι να πεις "κίμινο"! Πλένουμε καλά τα σταφύλια, κόβουμε τις ρώγες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη προσθέτοντας το νερό. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για 10΄ λεπτά,
ξαφρίζοντας τον αφρό. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνουμε για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα, βράζουμε πάλι το γλυκό σε δυνατή φωτιά μέχρι να «δέσει» το σιρόπι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr