Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε μπολ την μαγιά με το χλιαρό γάλα, την διαλύουμε και προσθέτουμε την ζάχαρη. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε κι αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 10-12 λεπτά. Ανακατεύουμε το κοσκινισμένο αλεύρι σε μπολ μεγάλο με το αλάτι, κάνουμε μια λακούβα στην μέση
και προσθέτουμε την μαγιά, 50 γρ από την μαργαρίνη λιωμένη , τα δύο ολόκληρα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας (στην πράξη βλέπουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε λίγο αλεύρι ακόμη). Προσθέτουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη σε κύβους και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Χωρίζουμε την ζύμη σε μπάλες. Παίρνουμε μια μπάλα, κάνουμε ένα βαθούλωμα, αλείφουμε με λίγο νερό μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε μπολ την μαγιά με το χλιαρό γάλα, την διαλύουμε και προσθέτουμε την ζάχαρη. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε κι αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 10-12 λεπτά. Ανακατεύουμε το κοσκινισμένο αλεύρι σε μπολ μεγάλο με το αλάτι, κάνουμε μια λακούβα στην μέση
και προσθέτουμε την μαγιά, 50 γρ από την μαργαρίνη λιωμένη , τα δύο ολόκληρα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας (στην πράξη βλέπουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε λίγο αλεύρι ακόμη). Προσθέτουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη σε κύβους και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Χωρίζουμε την ζύμη σε μπάλες. Παίρνουμε μια μπάλα, κάνουμε ένα βαθούλωμα, αλείφουμε με λίγο νερό μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr