Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Είναι πράσινο και είναι φρούτο...όχι... είναι κιτρινοπράσινο και είναι καρπός...Ό,τι και να είναι, είναι πεντανόστιμο και πάρα πολύ θρεπτικό. Ο λόγος βέβαια για το αβοκάντο, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στις κουζίνες μας και μας δίνει όλο και περισσότερες ιδέες να το εκμεταλλευτούμε. Η βουτυράτη γεύση του και το υπέροχο χρώμα του, το κάνει τόσο λαχταριστό,
ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, σε σάλτσες, σε γλυκά, αλλά και καταναλωθεί και μόνο του σαν ένα ορεκτικό ή ένα υγιεινό πρωινό. Και κάτι για τους λάτρεις της φύσης και των λουλουδιών... Το γνωρίζατε ότι φυτεύοντας το κουκούτσι από ένα αβοκάντο, μπορεί να φυτρώσει ένα ολόκληρο δεντράκι;; Μα και βέβαια... Η διαδικασία είναι κάπως χρονοβόρα βέβαια και σαφώς μην περιμένετε να κόβετε και να τρώτε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Είναι πράσινο και είναι φρούτο...όχι... είναι κιτρινοπράσινο και είναι καρπός...Ό,τι και να είναι, είναι πεντανόστιμο και πάρα πολύ θρεπτικό. Ο λόγος βέβαια για το αβοκάντο, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στις κουζίνες μας και μας δίνει όλο και περισσότερες ιδέες να το εκμεταλλευτούμε. Η βουτυράτη γεύση του και το υπέροχο χρώμα του, το κάνει τόσο λαχταριστό,
ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, σε σάλτσες, σε γλυκά, αλλά και καταναλωθεί και μόνο του σαν ένα ορεκτικό ή ένα υγιεινό πρωινό. Και κάτι για τους λάτρεις της φύσης και των λουλουδιών... Το γνωρίζατε ότι φυτεύοντας το κουκούτσι από ένα αβοκάντο, μπορεί να φυτρώσει ένα ολόκληρο δεντράκι;; Μα και βέβαια... Η διαδικασία είναι κάπως χρονοβόρα βέβαια και σαφώς μην περιμένετε να κόβετε και να τρώτε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr