Από το: toftiaxa.gr
Φτιάξτε μοναδικά και λαχαριστά ψωμάκια γεμιστά με κρέμα. Υπέροχη γεύση και σχήμα. Δείτε παρακάτω βήμα βήμα τη συνταγή. Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά: αλεύρι, σκόνη γάλακτος, μαγιά, ζάχαρη και αλάτι. Χτύπησε το αυγό με ένα πιρούνι και προσθέστε το μαζί με το νερό σταδιακά στο
μείγμα, ζυμώνοντας. Προσθέστε το ξύσμα και το βούτυρο στο μέσο της ζύμης. Η ζύμη μπορεί να κολλάει λίγο, αλλά δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλο αλεύρι. Σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 2 ώρες. Διαλύστε το κορν φλάουρ στο γάλα, προσθέστε τους κρόκους, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και αφήστε να βράσει σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr
Φτιάξτε μοναδικά και λαχαριστά ψωμάκια γεμιστά με κρέμα. Υπέροχη γεύση και σχήμα. Δείτε παρακάτω βήμα βήμα τη συνταγή. Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά: αλεύρι, σκόνη γάλακτος, μαγιά, ζάχαρη και αλάτι. Χτύπησε το αυγό με ένα πιρούνι και προσθέστε το μαζί με το νερό σταδιακά στο
μείγμα, ζυμώνοντας. Προσθέστε το ξύσμα και το βούτυρο στο μέσο της ζύμης. Η ζύμη μπορεί να κολλάει λίγο, αλλά δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλο αλεύρι. Σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 2 ώρες. Διαλύστε το κορν φλάουρ στο γάλα, προσθέστε τους κρόκους, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και αφήστε να βράσει σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr