Από το: Νόστιμες συνταγές της Γωγώς
Το μιλφειγ ειναι ενα γλυκο γαλλικης προελευσης και προερχεται απο τη γαλλικη λεξη mille-feuille που σημαινει χιλια φυλλα λογω της παρασκευης της σφολιατας με τα πολλαπλα διπλωματα προκειμενου να επιτευχθει ο μεγαλος αριθμος στρωσεων των φυλλων.
Απολαυστε το!!! Ξεπαγωνουμε την σφολιατα βασει των οδηγιων της συσκευασιας. Απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας μια λαδοκολλα και τοποθετουμε επανω το φυλλο. Πασπαλιζουμε με ζαχαρη κρυσταλλικη ολη την επιφανεια του και το σκεπαζουμε με αλλο φυλλο λαδοκολλα. Οπως ειναι το παιρνουμε προσεκτικα και το τουμπαρουμε στην...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Το μιλφειγ ειναι ενα γλυκο γαλλικης προελευσης και προερχεται απο τη γαλλικη λεξη mille-feuille που σημαινει χιλια φυλλα λογω της παρασκευης της σφολιατας με τα πολλαπλα διπλωματα προκειμενου να επιτευχθει ο μεγαλος αριθμος στρωσεων των φυλλων.
Απολαυστε το!!! Ξεπαγωνουμε την σφολιατα βασει των οδηγιων της συσκευασιας. Απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας μια λαδοκολλα και τοποθετουμε επανω το φυλλο. Πασπαλιζουμε με ζαχαρη κρυσταλλικη ολη την επιφανεια του και το σκεπαζουμε με αλλο φυλλο λαδοκολλα. Οπως ειναι το παιρνουμε προσεκτικα και το τουμπαρουμε στην...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr