Από το: Kitchen_stori.es
Κάθε πιάτο θα πρέπει να πει μια ιστορία, τη δική του ιστορία σε πολυεπίπεδη σχέση και συνάρτηση με τον χρόνο προετοιμασίας του, την επιλογή των υλικών, τον συνδυασμό των γεύσεων και φυσικά με αυτόν που το δημιουργεί μα και με αυτούς, οι οποίοι θα το γευτούν. Η
τέχνη της Μαγειρικής είναι και τεχνική μα και ταλέντο σχεδόν έμφυτο ή καλλιεργημένο από το πάθος, που το ωθεί σε υψηλότερους στόχους, τους οποίους ευελπιστεί να προσεγγίσει… Δεκαπενταύγουστος και το σημερινό επιδόρπιο επιλέχτηκε να είναι λευκό, καλοκαιρινό, αέρινο σαν το πέπλο άχνης που το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Κάθε πιάτο θα πρέπει να πει μια ιστορία, τη δική του ιστορία σε πολυεπίπεδη σχέση και συνάρτηση με τον χρόνο προετοιμασίας του, την επιλογή των υλικών, τον συνδυασμό των γεύσεων και φυσικά με αυτόν που το δημιουργεί μα και με αυτούς, οι οποίοι θα το γευτούν. Η
τέχνη της Μαγειρικής είναι και τεχνική μα και ταλέντο σχεδόν έμφυτο ή καλλιεργημένο από το πάθος, που το ωθεί σε υψηλότερους στόχους, τους οποίους ευελπιστεί να προσεγγίσει… Δεκαπενταύγουστος και το σημερινό επιδόρπιο επιλέχτηκε να είναι λευκό, καλοκαιρινό, αέρινο σαν το πέπλο άχνης που το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es