Από το: Τante Kiki
Μια μαρμελάδα γεμάτη φρούτο αλλά και λίγη ζάχαρη, μια μαρμελάδα που κατακτά τον ουρανίσκο με τη νοστιμιά της, το βλέμμα με το προκλητικό χρώμα της και το νου με τον συνδυασμό τους. Ποιός μπορεί να της αντισταθεί; Και μόνον που την έφτιαξε η γιαγιά έγινε ...ακαταμάχητη! Πόσο μάλλον που έγινε με τα σταφύλια του κήπου που τα γέρικα, πολύπειρα
και ροζιασμένα χέρια καθάρισαν, ένα ένα, με τόση προσοχή, από τα κουκούτσια! Και μπορεί η σημερινή μαρμελάδα να μην έγινε από τα ροζιασμένα χέρια κάποιας πολυαγαπημένης γιαγιάς, μπορεί να έχει μια πιο μοντέρνα πινελιά στα ...σπλάχνα της, όπως η ζάχαρη καρύδας που οι γιαγιάδες του παλιού καιρού, είμαι σίγουρη, ότι ούτε που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Μια μαρμελάδα γεμάτη φρούτο αλλά και λίγη ζάχαρη, μια μαρμελάδα που κατακτά τον ουρανίσκο με τη νοστιμιά της, το βλέμμα με το προκλητικό χρώμα της και το νου με τον συνδυασμό τους. Ποιός μπορεί να της αντισταθεί; Και μόνον που την έφτιαξε η γιαγιά έγινε ...ακαταμάχητη! Πόσο μάλλον που έγινε με τα σταφύλια του κήπου που τα γέρικα, πολύπειρα
και ροζιασμένα χέρια καθάρισαν, ένα ένα, με τόση προσοχή, από τα κουκούτσια! Και μπορεί η σημερινή μαρμελάδα να μην έγινε από τα ροζιασμένα χέρια κάποιας πολυαγαπημένης γιαγιάς, μπορεί να έχει μια πιο μοντέρνα πινελιά στα ...σπλάχνα της, όπως η ζάχαρη καρύδας που οι γιαγιάδες του παλιού καιρού, είμαι σίγουρη, ότι ούτε που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr