Από το: Pandespani
Πιάτο-γεύμα, γρήγορο, εύκολο, νόστιμο και διασκευάσιμο σε ικανοποιητικό βαθμό. Το κάναμε αρκετές φορές και το …κεράσαμε σε διάφορες εκδοχές, που ενθουσίασαν. Δοκιμάστε το και κρατήστε την λογική της σύνθεσης. Χρησιμοποιήστε την σαν βάση για να παίξετε με τα υλικά και τους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε άπαχο κιμά. Παρότι γενικά στους κεφτέδες (και
στα μπέργκερ) ο κιμάς (ή το μείγμα του) απαιτεί μια ποσότητα λίπους, η εδώ συνταγή όχι απλώς δεν το χρειάζεται, αλλά και λειτουργεί αρνητικά στο αποτέλεσμα όταν υπάρχει. Ξεχάστε την λάπα και τα συναφή. Οι συγκεκριμένοι κεφτέδες δεν αλευρώνονται, ούτε τηγανίζονται στο καυτό λάδι. Αν βάλετε κιμά με λίπος, θα το βρείτε ως λιπαρό ζουμί μέσα στις θήκες, με τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Πιάτο-γεύμα, γρήγορο, εύκολο, νόστιμο και διασκευάσιμο σε ικανοποιητικό βαθμό. Το κάναμε αρκετές φορές και το …κεράσαμε σε διάφορες εκδοχές, που ενθουσίασαν. Δοκιμάστε το και κρατήστε την λογική της σύνθεσης. Χρησιμοποιήστε την σαν βάση για να παίξετε με τα υλικά και τους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε άπαχο κιμά. Παρότι γενικά στους κεφτέδες (και
στα μπέργκερ) ο κιμάς (ή το μείγμα του) απαιτεί μια ποσότητα λίπους, η εδώ συνταγή όχι απλώς δεν το χρειάζεται, αλλά και λειτουργεί αρνητικά στο αποτέλεσμα όταν υπάρχει. Ξεχάστε την λάπα και τα συναφή. Οι συγκεκριμένοι κεφτέδες δεν αλευρώνονται, ούτε τηγανίζονται στο καυτό λάδι. Αν βάλετε κιμά με λίπος, θα το βρείτε ως λιπαρό ζουμί μέσα στις θήκες, με τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com