Από το: Pandespani
Αυτά και άλλα πολλά διάβασα για τη θρακιώτικη κουζίνα πριν την ανασκευή της εδώ συνταγής, η οποία κρατάει τους κεφτέδες στο ύψος τους, αρωματισμένους με κύμινο, ψημένους στο σωστό χρόνο και αφράτους. Αλλάζει τα κρεμμύδια σε επίπεδα τρίγωνα και αντικαθιστά τον πελτέ
με φρέσκια ντομάτα, σε ένα είδος ωμής σάλτσας, που κάνει το πιάτο χαρά θεού όταν το τρως, ενώ πριν από αυτό, μόνον η μυρωδιά που κυκλοφορεί στον αέρα είναι ικανή να μαζέψει στην κουζίνα ακόμη και όποιον δεν πεινάει. Στο ζόρικο σπίτι μας, το διπλό test drive για τη γεύση είχε μεγάλη επιτυχία. Προθερμαίνετε τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Αυτά και άλλα πολλά διάβασα για τη θρακιώτικη κουζίνα πριν την ανασκευή της εδώ συνταγής, η οποία κρατάει τους κεφτέδες στο ύψος τους, αρωματισμένους με κύμινο, ψημένους στο σωστό χρόνο και αφράτους. Αλλάζει τα κρεμμύδια σε επίπεδα τρίγωνα και αντικαθιστά τον πελτέ
με φρέσκια ντομάτα, σε ένα είδος ωμής σάλτσας, που κάνει το πιάτο χαρά θεού όταν το τρως, ενώ πριν από αυτό, μόνον η μυρωδιά που κυκλοφορεί στον αέρα είναι ικανή να μαζέψει στην κουζίνα ακόμη και όποιον δεν πεινάει. Στο ζόρικο σπίτι μας, το διπλό test drive για τη γεύση είχε μεγάλη επιτυχία. Προθερμαίνετε τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com