Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σπιτικές χυλοπίτες

Written By Unknown on Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 08, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Ioanna's Blog
Αφού έχουμε χτυπήσει ελαφρώς τα αυγά, τα προσθέτουμε  στο αλεύρι. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και χλιαρό νερό και αρχίζουμε να ζυμώνουμε, μέχρι να γίνει μία μαλακή, εύπλαστη ζύμη την οποία κόβουμε σε μικρότερες μπάλες. Με τον πλάστη ανοίγουμε φύλλα  τα οποία πρέπει  να
είναι λεπτά. Αφήνουμε  να στεγνώσουν  για περίπου μισή ώρα, κατόπιν κόβουμε  σε κάθετες λωρίδες στο μήκος που επιθυμούμε.  Αφήνουμε  να στεγνώσουν  σε δροσερό μέρος  για 4 ημέρες σκεπάζοντας  με ένα λεπτό τούλι για τα έντομα.  Αποθηκεύουμε  σε βάζα  καλά κλεισμένα  ή σε μαξιλαροθήκη  και διατηρούμε  στο ψυγείο...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
 


SHARE

About Unknown