Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ζουμερά λόγω μαριναρίσματος με γιαουρτάκι... Να το χρησιμοποιείτε στο κρέας, το νοστιμίζει και πιο μαλακό, όπως και αν αφήσεις το κρέας μέσα σε τριμμένη ντομάτα... Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε στα τέσσερα και το χωρίζουμε για να το περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια με το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ζουμερά λόγω μαριναρίσματος με γιαουρτάκι... Να το χρησιμοποιείτε στο κρέας, το νοστιμίζει και πιο μαλακό, όπως και αν αφήσεις το κρέας μέσα σε τριμμένη ντομάτα... Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε στα τέσσερα και το χωρίζουμε για να το περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια με το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com