Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Κόβουμε σε μερίδες το κρέας. Το πλένουμε πολύ καλά... Το αφήνουμε να στραγγίξει... Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει και τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κρέας, απ' όλες τις πλευρές του. Πριν τελειώσουμε με
το τσιγάρισμα της προβατίνας, προσθέτουμε και τα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το ανακατεύουμε για να τσιγαριστεί και αυτό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Κόβουμε σε μερίδες το κρέας. Το πλένουμε πολύ καλά... Το αφήνουμε να στραγγίξει... Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει και τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κρέας, απ' όλες τις πλευρές του. Πριν τελειώσουμε με
το τσιγάρισμα της προβατίνας, προσθέτουμε και τα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το ανακατεύουμε για να τσιγαριστεί και αυτό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com