Από το: Γαστρονόμος
Σε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τις πατάτες για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα γουόκ ή σε ένα
τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτά, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το κοτσάνι κόλιανδρου και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Σε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τις πατάτες για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα γουόκ ή σε ένα
τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτά, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το κοτσάνι κόλιανδρου και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr