Από το: Γαστρονόμος
O εναλλακτικός κεφτές. Μπορείτε να τους συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες. Βάζουμε τα πράσα σε κατσαρόλα με νερό ίσα να τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά χωρίς να τα στύψουμε,
για περίπου 30 λεπτά. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και πλάθουμε κεφτεδάκια, σε μέγεθος μικρού αυγού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
O εναλλακτικός κεφτές. Μπορείτε να τους συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες. Βάζουμε τα πράσα σε κατσαρόλα με νερό ίσα να τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά χωρίς να τα στύψουμε,
για περίπου 30 λεπτά. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και πλάθουμε κεφτεδάκια, σε μέγεθος μικρού αυγού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr