Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Η πρώτη ανάρτηση μετά από χαρμόσυνα οικογενειακά γεγονότα είναι ως συνήθως γλυκό. Για την πανέμορφη μικρούλα που ήρθε στην οικογένειά μας διάλεξα ένα μικρό γλυκό – γλυκό , παραλλαγή των κλασικών νησιώτικων αμυγδαλωτών. Η συνταγή είναι της φίλης μου της Ελ. και
την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά ήθελα μια «ειδική περίσταση» για να τα φτιάξω στο σπίτι μου. Η Ελ. την έχει από τη μαμά της. Η αριστοκρατική κυρία από το Ρέθυμνο είχε την έμπνευση να αντικαταστήσει μέρος της αμυγδαλόψιχας με καρύδα και να πλάσει όλο αυτό το μείγμα με ανθόνερο και ζαχαρούχο γάλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Η πρώτη ανάρτηση μετά από χαρμόσυνα οικογενειακά γεγονότα είναι ως συνήθως γλυκό. Για την πανέμορφη μικρούλα που ήρθε στην οικογένειά μας διάλεξα ένα μικρό γλυκό – γλυκό , παραλλαγή των κλασικών νησιώτικων αμυγδαλωτών. Η συνταγή είναι της φίλης μου της Ελ. και
την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά ήθελα μια «ειδική περίσταση» για να τα φτιάξω στο σπίτι μου. Η Ελ. την έχει από τη μαμά της. Η αριστοκρατική κυρία από το Ρέθυμνο είχε την έμπνευση να αντικαταστήσει μέρος της αμυγδαλόψιχας με καρύδα και να πλάσει όλο αυτό το μείγμα με ανθόνερο και ζαχαρούχο γάλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr